Mr. Joanna McKernan

Mr. Joanna McKernan voltooide in juli 2014 haar rechtenstudie aan de Universiteit Tilburg. Haar afstudeerrichting was voornamelijk civielrechtelijk. Joanna volgde met name vakken als personen- & familierecht en Mediation.

In haar afstudeerscriptie beschreef zij de juridische mogelijkheden en positie van verhuurders en huurders bij het tijdelijk verhuren van te koop staande woningen.

Begin 2009 is Joanna tijdens haar studie rechten als juridisch medewerkster gaan werken bij een advocatenkantoor in Maastricht. Sinds juli 2013 is Joanna verbonden aan ons kantoor als juridisch medewerkster. In februari 2016 is zij als advocaat beëdigd.

In de dagelijkse rechtspraktijk staat Joanna rechtszoekenden bij in bestuursrechtelijke geschillen, met name op het gebied van sociale zekerheid. Verder behandelt zij ook zaken op het gebied van het civiele recht, waaronder het personen- en familierecht en het huurrecht.

Joanna is tweetalig opgevoed. Zij spreekt vloeiend Engels. In haar vrije tijd gaat Joanna graag op reis en bezoekt zij (muziek)evenementen.